fbpx

Ulazna vrata

KONTAKT INFORMACIJE

ULAZNA VRATA

Jedna od glavnih prednosti BEOHRAM ulaznih vrata jeste njihova izuzetna istrajnost. Projektovana su i napravljena da izdrže veoma čestu upotrebu, najrazličitije atmosferske uticaje, kao i dugo trajanje. Naša ulazna vrata pružiće Vam maksimalnu sigurnost. Osim toga, estetika BEOHRAM ulaznih vrata odgovoriće na želje i najzahtevnijih klijenata, i verujemo da će se skladno uklapati sa različitim kućama.

Ulazna vrata izrađujemo u različitim dimenzijama i formama. Prilagođavamo ih potrebama kupaca, sa željom da ulepšamo i osiguramo svaki dom.

Osim zahteva za sigurnošću i estetikom, naša ulazna vrata odgovaraju i na zahteve za energetskom efikasnošću. Rađena su od PVC-a, materijala koji ima visoko izolatorsko svojstvo, pa ćemo na taj način čuvati i topline Vašeg doma.

Ulazna vrata linije BEOHRAM LUX proizvode se od petokomornog PVC profila širine 82,5 mm. Širina profila i debljina spoljnjih zidova profila je vrlo važna zbog toplotne propustljivosti profila. Ukupna toplotna propustljivost profila PVC ulaznih vrata BEOHRAM (Uf) iznosi 1,4 kW/m2.

PVC ulazna vrata BEOHRAM ojačana su čeličnim ojačanjem od 2,0 mm, što ih čini izuzetno otpornim na atmosferske i mehaničke uticaje, kao što su udari vetra, kiše, provala i drugo. BEOHRAM daje i desetogodišnju garanciju na atmosferske uticaje koji utiču na promenu ili ljuštenje boje, stvaranje pukotina i deformiteta na profilu.

Za savršeno dihtovanje  i osnovni nivo sigurnosti koristimo petostepene brave sa pet tačaka zaključavanja i G-U šarke nosivosti po 80 kg. Garancija je dve  godine.

Ukrasni panel od 24 mm, strukture 1,5x21x1,5 (1,5 mm PVC folija, 21 mm prostornik ispunjen stirodurom, 1,5 mm PVC folija). Garancija dve godine.

Ulazna vrata

Ulazna vrata

PVC ulazna vrata