fbpx

Roletne

KONTAKT INFORMACIJE

ROLETNE PVC I ALU

Roletne

pomažu da se reguliše svetlost u prostoriji i postigne bolja zvučna i toplotna izolacija. Zahvaljujući upotrebi spoljnih roletni može da se ostvari ušteda od čak 30% toplotne energije. Još jedna od dobrih strana upotrebe spoljnih roletni jeste postizanje bolje zvučne izolacije.

Tokom vrelih letnjih dana spoljne roletne štite od sunčeve toplote i održavaju temperaturu u prostoriji mnogo prijatnijom. Zahvaljujući svojim zasenjujućim sposobnostima, savršeno su pogodne takođe za predavnice ili dvorane za projekcije.

Spoljne roletne štite prozore od atmosferskih uticaja i time povećavaju njihovu trajnost. Takođe, predstavljaju izuzetan štit za stolariju i povećavaju protivprovalnu zaštitu.

U našem asortimanu imamo široku paletu spoljnih i unutrašnjih roletni od aluminijumskog ili PVC zastora. Ovaj tip proizvoda dolazi u ponudi sa svim vrstama pogona: na daljinski, prekidač, senzor, kurblu ili klasično podizanje.

Spoljne roletne
Spoljne roletne
Spoljne roletne

Paleta proizvoda unutrašnjih roletni dolazi sa:
– PVC kutijom,
– Aluminijumskom kutijom,
– Podfasadnom kutijom.

Paleta proizvoda spoljnih roletni dolazi sa:
– Zaobljenom kutijom od profilisanog aluminijuma,
– Petougaonom kutijom od alu lima

Vrste zastora:
– PVC zastor. Poseduje izvrsne termičke i statičke karakteristike, što ih čini otpornim na razne klimatske uslove. PVC zastor imamo u dve boje: beloj i svetloplavoj-providnoj boji.
– Alu zastor. Aluminijumski zastor punjen poliuretanskom penom je za roletne vrhunskog kvaliteta. Aluminijumski zastor imamo u svim bojama.