fbpx

Dobrodošli

KONTAKT INFORMACIJE

Dobrodošli | O nama i našoj kompaniji | Beohram

Dobrodošli na sekciju O nama. Beohram je preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom PVC i ALU proizvoda.

DOBRODOŠLI | O NAMA

BEOHRAM

je jedna od vodećih kompanija u Srbiji koja se više od 10 godina bavi proizvodnjom, prodajom i pružanjem svih vrsta usluga iz oblasti PVC i alu stolarije.

Naša misija je da domovi budu topli, sigurni i ekonomični. Ostvarujući misiju, svakodnevno se trudimo da objasnimo značaj održivog razvoja i energetske efikasnosti. Na ovaj način zajedno možemo da sprečimo nepotrebne gubitke energije i sačuvamo životnu sredinu za buduće generacije.

Do sada poverenje nam je ukazalo više od 75.000 domova, u čije živote smo utkani kroz proizvode koje plasiramo. Ponosni smo što zajedno sa budućim generacijama, koje nasleđuju naše proizvode, činimo životne tenutke naših klijenata dugovečnim.

Posedujemo proizvodnju koja se prostire na 3200m2 u Železniku. Proizvodnja je opremljena najsavremenijim softverskim rešenjima i mašinama, što omogućava izradu gotovo savršenog proizvoda. Bavimo se uvozom-izvozom, veleprodajom i maloprodajom.

bonitet
Beohram

Mreža prodajnih mesta, ekskluzivnih salona kontinuirano se umnožava, kako u Srbiji, tako i inostranstvu. Poslovanje smo proširili otvaranjem izložbenog salona u Amsterdamu.

Inovativnim konceptom prodaje, kojim pored maloprodajnih objekata i mreže distributera, proizvode plasiramo i putem direktne prodaje, omogućili smo klijentima komfornu i sigurnu kupovinu u udobnosti svoga doba.

Eksperti kompanije Beohram pružaju klijentima besplatne usluge i stručne savete, brzo i efikasno. Važimo za kompaniju koja proizvodi i prodaje vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama.

Dugogodišnje uspešno poslovanje i širenje, zasnovano je na preporukama zadovoljnih klijenata. Pored mnogobrojnih nagrada dobijenih u 2013, 2014, 2015, 2016. i 2017. godini, odnos međusobnog poverenja sa našim klijentima smatramo najvećim kapitalom.

Svaki dan za nas novi je izazov. Iz izazova crpimo novu snagu da nastavimo sa pomeranjem postavljenih granica. Kroz uspešno prevaziđene izazove potvrđujemo da je u životu i poslu sve moguće! Hvala vam na ukazanom poverenju, za planove koje imamo ovo je tek početak!

Dobrodošli u BEOHRAM!