fbpx

PVC Stolarija

CENOVNIK BEOHRAM ASORTIMANA

PVC STOLARIJA BEOHRAM

Pristupačna cena i neprevaziđena izolaciona svojstva, kao najvažnije prednosti, čine da je PVC stolarija najtraženiji, ali i najzastupljeniji oblik stolarije u savremenom građevinarstvu. Ako je glavni izazov toplotna izolacija, onda je PVC stolarija ubedljivo najefikasnije rešenje. U tom smislu PVC stolarija je bolji izbor u odnosu na drvenu ili ALU stolariju. Sa novom PVC stolarijom ostvarićete veliku uštedu energije u toku hladnih zimskih meseci. I više od toga! Ovakva stolarija će Vam olakšati i vrele letnje mesece, jer PVC stolarija u velikoj meri ublažava prekomerno zagrevanje prostorija. PVC stolarija je izrađena od materijala koji ne truli, ne menja boju ili postojanost. Ovaj tip stolarije štedi Vaše vreme i novac. Pored toga, smanjuje ekološka zagađenja i rasipanje toplote iz Vašeg doma.

Najbolja izolaciona svojstva su ono po čemu je PVC stolarija poznata. Međutim, ova vrsta stolarije ima još neke važne prednosti u odnosu na druge vrste stolarija:

 • dobra zvučna izolacija
 • povoljno i lagano održavanje
 • dugotrajnost
 • cena

U prenaseljenim gradovima buka koja dopire sa ulica postaje sve jača i nesnosnija. Saobraćaj, industrija i žagor proizvode nesnosnu buku koja veoma utiče na naše živote. PVC stolarija omogućava izuzetnu zvučnu izolaciju i u velikoj meri smanjuje nivo buke koji dopire u vaš dom. Sa dobrom stolarijom imaćete mogućnost da se odmorite na pravi način.

PVC STOLARIJA JE IZUZETNO TRAJNA

PVC stolarija je otporna i trajna. Uz odgovarajuće održavanje može da štiti vaš dom ili poslovni objekat više od 50 godina. Ovakva stolarija nije podložna deformaciji. Pod uticajem vremenskih uslova neće izgubiti svoj oblik kao drvena stolarija, pa stoga neće izgubiti ni izolacionu moć. Za razliku od ALU i drvene stolarije, koju obavezno morate redovno da farbate i premazujete zaštitinim sredstvima, održavanje PVC stolarije je mnogo jednostavnije. Ona se čisti blagim sredstvima i mlakom vodom. Za održavanje PVC stolarije nije vam potrebno ništa više od toga. Nema napornog i skupog farbanja! Sa PVC stolarijom nema dodatnih ulaganja za održavanje, a sve vreme dobijate istu zvučnu i toplotnu izolaciju.

PVC STOLARIJA JE POVOLJNIJA

Kada su u pitanju cene, PVC stolarija je u prednosti nad drvenom i ALU stolarijom. Polivinilhlorid ili skraćeno PVC, najpopularnija je plastična sirovina u građevinarstvu. Ima višestruku primenu, jer pruža modernu alternativu tradicionalnim materijalima kao što su drvo, metal, guma i staklo. Ovi proizvodi su često lakši, jeftiniji i nude mnoge prednosti zbog svojih performansi.

PROVERITE ZAŠTO NAM JE POVERENJE UKAZALO VIŠE OD 75.000 KLIJENATA!

Beohram ECO

BEOHRAM ECO

ŠESTOKOMORNI PVC PROFIL

PVC prozori BEOHRAM ECO jednostavnog su dizajna, elegantno zaobljenih ivica sa sivom dihtung gumom. BEOHRAM ECO PVC prozori izrađeni su od šestokomornog profila firme Teraplast, ugradne dubine 70mm sa ojačanjem 1,2mm i nemačkim GU okovima. Optimalna tvrdoća i čvrstoća profila dokazana je višegodišnjim uspešnim prisustvom na našem tržištu.
Odnos cene i kvaliteta PVC stolarije BEOHRAM ECO potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti.

Beohram MAX PVC prozori

BEOHRAM MAX

MAKSIMALNO DOBAR ODNOS CENE I KVALITETA

PVC prozori BEOHRAM MAX modernog su dizajna, snežne beline i visokih performansi. PVC stolarija BEOHRAM MAX proizvedena je od nemačkog profila Gealan iz serije S8000 IQ. Ugradna dubina profila je 74mm koja je ispunjena čeličnim ojačanjem od 1.2mm za prozore, 1.5 na većim pozicijama i 2mm na vratima zaštitom GU okova. Energetski efikasna PVC stolarija sa float staklima, pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. PVC stolarija BEOHRAM MAX pored standardnog dvoslojnog ima mogućnost postavljanja troslojnih stakala. PVC stolarija BEOHRAM MAX predstavlja idealan kompromis kvaliteta i vrednosti proizvoda pri odabiru PVC stolarije.

BEOHRAM PRO

BEOHRAM PRO

ZA SAVRŠEN UGOĐAJ STANOVANJA

PVC prozori BEOHRAM PRO modernog su dizajna, snežne beline i visokih performansi. PVC stolarija BEOHRAM PRO proizvedena je od nemačkog profila Gealan iz serije S8000 IQ. Ugradna dubina profila je 74mm koja je ispunjena čeličnim ojačanjem od 1,5mm sa naprednim nivoom zaštite GU Nemačkih okova. Energetski efikasna PVC stolarija sa nisko emisionim staklima punjenim argonom, pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. PVC stolarija BEOHRAM PRO pored standardnog dvoslojnog ima mogućnost postavljanja troslojnih stakala. PVC stolarija BEOHRAM PRO predstavlja optimalan izbor pri odabiru PVC stolarije.

BEOHRAM LUX

BEOHRAM LUX

MODERAN IZGLED BEZ OGRANIČENJA

PVC prozori BEOHRAM LUX su izrađeni od šestokomornog profila nemačkog proizvođača Gealan iz serije S9000 IQ. BEOHRAM LUX sertifikovani PVC prozori ne prihvataju nikakav vizuelni, niti tehnički kompromis. Kombinujući veliku širinu profila 82,5 mm sa ojačanjem od 2mm, 3 dihtung gume i naprednim GU nemačkim okovima stvorili smo visoko štedljive (do 0,78W/m2K) a vizuelno moćne i prestižne PVC prozore BEOHRAM LUX sa širokim spektom boja folija i akrila. Pojačana statika sa STV trakom čini ovaj prozor nenadmašivim izborom klijenata koji žele vrhunski kvalitet.

PVC STOLARIJA I ENERGETSKA EFIKASNOST

PVC profili se spajaju zavarivanjem, a ne zašrafljivanjem. Zbog toga oni praktično predstavljaju jednu celinu, što ih čini još kompaktnijim i sprečava čak i minimalno rasipanje energije. Profili u sebi sadrže komore ispunjene vazduhom. Što je veći broj tih komora, to je nivo izolacije bolji.

Uticaj stakla na energetsku efikasnost PVC stolarije

Za stepen energetske efikasnosti veoma je važan tip stakla. Staklo u ukupnoj površini prozora obično učestvuje sa čak 70%. Poslednjih godina, sa porastom cena energenata, rastu i zahtevi za unapređenim termičkim svojstvima stakala. Između slojeva stakla je i neki od plemenitih gasova, koji dodatno doprinosi da se smanji odlivanje energije. Stakla mogu biti takva da smanjuju i prodor UV zraka.

Dakle, prilikom odabira prozora moramo da vodimo računa o odabiru adekvatnog stakla. U tom smislu veoma su važne folije, koje se stavljaju sa unutrašnje strane stakla. Na osnovu toga razlikuju se vrste stakala. Birajući adekvatna stakla ostvarićete uštedu. U nekim situacijama efektniji izbor je dvoslojno staklo sa odgovarajućom folijom, dok u drugim slučajevima preporučujemo troslojno staklo. Sa našim staklima moguće je odgovoriti na najviše termičke i zvučne zahteve.

Niskoemisiono staklo ili LOW-E staklo je višeslojni sistem novije generacije koji se primenjuje na staklu. Funkcionalni sloj koji se koristi na staklu jeste tanak sloj srebra. Ovaj premaz ili film je nevidljiv. Njegova funkcija je veoma značajna, jer on usporava emisiju zračeće energije iz prostorije van, samim tim osiguravajući duže zadržavanje topolote.
Bez obzira da li govorimo o snažnoj zimi ili vrelom letu, jedno je izvesno – prozori koji imaju višenamensko ClimaGuard® Solar staklo olakšaće Vaš život. Naime, staklo proizvedeno ovom tehnologijom sigurno obezbeđuje komfor u vašem domu i istovremeno znatno štedite energiju bez većeg gubitka prirodne svetlosti.

Laminirano staklo ili Pamplex staklo predstavlja kombinaciju dve ili više staklenih ploča između kojih se ubacuje jedan sloj (ako je dvostruko) ili PVB folije ili smole (ako je višestruko). Ono što ga izdvaja od ostalih stakala jeste njegova osobina da se u slučaju pucanja delovi stakla ne raspršuju kao kod običnog stakla, nego ostaju zalepljeni za sloj PVB folije. Osim toga, ovo staklo predstavlja dobro osiguranje kao dodatnoj zaštiti od provale. Ovakvo staklo znači i zaštitu od vremenskih nepogoda kao što su jaki vetrovi, potresi i eksplozije.
U prodajnom asortimanu nudimo stakla renomiranog svetskog proizvođača kao što je Guardian. Pored proizvodnje za sopstvene potrebe, naša kompanija uskužno izrađuje stakla za naše klijente.

Osim kvalitetnog stakla, dobroj energetskoj efikasnosti vaše stolarije u velikoj meri doprinosi postojanost okvira, ali i kvalitet same ugradnje. Važno je da i ugradnja bude obavljena profesionalno.

PVC STOLARIJA JE PRIJATELJ OKOLINE

PVC smanjuje ekološka zagađenja i rasipanje toplote iz Vašeg doma. Zanimljivo je da PVC stolarija može stoprocentno da se reciklira.

KOLORIT PVC STOLARIJE

Najčešće je PVC stolarija u beloj boji, ali moguće je dobiti i drugu boju uz pomoć odgovarajućih folija. Već 30 godina Gealan uslužno proizvodi PVC profile u boji iz acrycolora postupkom koestruzije. Ova inovativna tehnologija razlikuje se od uobičajenih postupaka bojenja PVC profila. Termičkom obradom PVC profila, koji se u ovom procesu obrade sastoji od bele, tečne, rastopljene PVC smese, povezuje se sa obojenom akrilnom smesom i to ne razdvojivo. Krajnji rezultat je PVC stolarija vrhunskog kvaliteta sa bojama koje privlače pažnju.
Čvrsta površina akrila postojana je i otporna na ogrebotine. Zbog toga su akril PVC prozori najotporniji na atmosferske uticaje. Akrilni sloj od 0,5mm deblji je od bilo kojeg drugog sloja boje. Ako se ipak pojave ogrebotine dovoljno je površinu samo ispolirati rezervnim materijalom.

Beohram Kubus - 100 mm – mera za sve

BEOHRAM KUBUS

JEDNOSTAVNO LEPI PROZORI

Sistem GEALAN-KUBUS® definiše novi dizajn za PVC prozore u arhitekturi. Zahvaljujući velikoj staklenoj površini nudi se veća količina svetlosti i transparentnosti za nove mogućnosti dizajna. S unutrašnje strane novi sistem je dizajniran jednostavnom površinom bez nepotrebih spojeva, dok sa spoljašnje strane stvara skladan ukupni utisak zahvaljujući pravougaonim preklopima.

DRVODEKOR

REALWOOD DRVODEKOR

PRIRODAN IZGLED STOLARIJE

Postoje mnoge drvodekor folije za PVC prozore, ali samo RealWood folije daju vašim prozorima poseban efekat i izgled. RealWood folije imaju značajno manji odsjaj u odnosu na standardne folije u drvodekoru.
Odlikuju se posebnom površinskom strukturom, te daju plastičnoj stolariji prirodan izgled drveta.

PVC stolarija Beohram

BEOHRAM GARANTUJE KVALITET PVC STOLARIJE

Pošto zahteva minimalno održavanje, PVC stolarija odgovara svačijem životnom stilu. Raznovrsnost tipova dizajna i boja olakšavaju savršeno uklapanje u enterijer Vašeg doma. BEOHRAM Vam nudi kvalitetnu nemačku stolariju, sa garancijom od 10 godina na proizvode iz našeg asortimana. U našoj ponudi se nalaze kvalitetna PVC vrata kao i izuzetno postojani PVC prozori u raznim bojama i dezenima.

PVC stolarija iz naše bogate ponude će sigurno zadovoljiti i najprobirljivije kupce. Međutim, ako ipak imate neke nedoumice mi smo tu za Vas od 8:00 do 18:00h, svim danima osim nedelje.
Posetite nas još danas ili nas pozovite na +381 (11) 4068385

CENE PVC STOLARIJE

Na određivanje cena PVC prozora i vrata utiče nekoliko faktora od kojih je najvažniji tip PVC profila. Međutim, na cene PVC stolarije utiču dimenizje vrata i/ili prozora, kao i mesto ugradnje. Beohram se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije – PVC prozora i PVC vrata od PVC profila Teraplast i Gealan. Sve što proizvodimo možemo izraditi po meri i po specifičnim potrebama kupca.

 • PVC prozori i PVC balkonska vrata
 • PVC ulazna vrata i PVC sobna vrata
 • PVC zastakljivanje terase …

ČESTA PITANJA O PVC STOLARIJI

ALU ili PVC stolarija? U čemu je razlika?

 1. PVC ima niži koeficijent toplotne provodljivosti u poređenju sa ALU profilima, zbog čega PVC prozori zadržavaju više toplote u sobi u poređenju sa aluminijumskim ramovima. Zbog toga su PVC prozori bolji termički izolatori.
 2. PVC stolarija se proizvodi i ugrađuje lakše, i to zbog prirode materijala koji je mekši i fleksibilniji od aluminijuma.
 3. Oba materijala, i PVC i aluminijum, mogu se reciklirati.
 4. ALU profili sporije stare od PVC profila, međutim, PVC profili su lakši za održavanje.
 5. Čvrstoća aluminijuma dozvoljava kompleksna rešenja kao što su konstrukcioni i zavesni zidovi, krovovi, staklene bašte… Koriste se čak i za proizvodnju sigurnosnih vrata, protivpožarnih vrata i takvih konstrukcija koje zahtevaju veću čvrstoću. Iz istog razloga, postoje sistemi aluminijumskih zidova.

Kako se montira PVC stolarija?
Proces monitranja PVC stolarije započine pripremom mesta gde će biti montirana. Zatim se na podupirače postavljaju PVC profili, da bi se na kraju prostor između štokova i profila popunio pur penom.

Kako se šteluje PVC stolarija?
Okretanjem navoja koji se nalazi ispod plastične zaštite u donjem ili gornjem uglu PVC profila reguliše se na koju stranu želite da nakrivite prozor, kao i pod kojim uglom.

PVC stolarija cena po m2?
U zavisnosti od dimenzija PVC profila koji su potrebni za izradu prozora ili vrata, kao i broja komora PVC stolarije zavisi i cena PVC stolarije po m2.

PROVERITE ZAŠTO NAM JE POVERENJE UKAZALO VIŠE OD 75.000 KLIJENATA!