fbpx

Komarnici

KONTAKT INFORMACIJE

KOMARNICI

Komarnici

kao dodatak prozorima predstavljaju odličnu zaštitu od muva, komaraca i drugih insekata. Ovi proizvodi omogućuju cirkulaciju svežeg vazduha, a istovremeno sprečavaju ulaz insekata u prostorije. Učiniće da Vaše letnje noći budu mnogo komfornije i prijatnije.

Ojačana nitima velike izdržljivosti, mreža komarnika je otporna na udare vetra kao i na svakodnevno habanje.

Svi naši proizvodi pogodni su kako za stambene prostorije tako i za javne objekte. Preporučujemo ih kako za sobe u kućama, tako i za restorane, menze, bolnice, prodavnice i sve prostorije gde se priprema i uslužuje hrana i piće.

Proizvodimo komarnike u različitim varijantama i od različitih materijala.

Vrste komarnika koje imamo u ponudi su:
– Rolo
– Fiksni
– Američki
– Plisirani

Rolo komarnici su izrađeni od aluminijuma. Mrežica je od karbonskih vlakana, što je čini postojanom, tako da se ne deformiše  na suncu. Ovakvi proizvodi predstavljaju najčešći i najbolji vid zaštite na prozorima.

Fiksni komarnici mogu biti i sa magnetom (magneti omogućavaju laku montažu/demontažu). Dobro su rešenje za prozore manjih dimenzija na stambenim objektima, kao i za one prozore koji se ne otvaraju često (kupatilo, kuhinja, špajz…).

Američki komarnici predstavljaju rešenje kod kojeg je komarnik ceo pričvršćen za ram. On ima mehanizam za otvaranje, tako da je dobar izbor za spoljna vrata i terase.

Kod plisiranih komarnika mreža je plisirana i ne oštećuje se svakodnevnom upotrebom. Kod ovakvih komarnika ivice se ne lome prilikom izlaganja sunčevim zracima, niti se deformišu od uticaja vlage. Dobro su rešenje za vrata i balkonska vrata gde je prolazak čest. Pored plisirane mrežice koja se pokazala izdržljivijom od ravne mrežice i od koje ima duži vek trajanja, ovakav komarnik u odnosu na američki komarnik zauzima manje mesta.

Komarnici
Komarnici
PVC Komarnici

Za sva pitanja oko komarnika koji bi odgovarao Vašem domu, možete nas kontaktirati Naše stručno osoblje će Vam dati pravi savet. Očekujemo Vas! Kod nas ste uvek dobrodošli.