fbpx

Sigurnosna vrata

KONTAKT INFORMACIJE

SIGURNOSNA VRATA

Sigurnosna vrata

Beohram su tačno onakva kakva su Vam potrebna! Sigurna, funkcionalna, kvalitetna, istrajna i, naravno, modernog dizajna. Blindirana vrata kompanije Beohram su odličan izbor, jer su najoptimalnije rešenje po pitanju odnosa cene i kvaliteta.

Moderno građevinarstvo nameće određene standarde, koje naša kompanija ispunjava u svakodnevnom radu. Sigurnosna vrata nameću se kao imperativ u protivprovalnoj zaštiti. Osim toga, neophodno je da odgovaraju na termičke i zvučne zahteve u građevinarstvu.

Osnovni zadatak sigurnosnih (blindiranih) vrata jeste obezbeđivanje sigurnosti i integriteta prostora u koji se ugrađuju. To mogu biti stan, kuća, poslovni prostor i drugo. Pored toga, ovakva vrata bi trebalo da obezbede termičku i zvučnu izolovanost. Tehničke performanse Beohram sigurnosnih vrata zadovoljiće sve pomenute zahteve, dok se naši dizajneri staraju da po pitanjima estetike budu besprekorna.

Prilikom izrade blindiranih vrata u pogonima kombinuju se savremeni materijali uz upotrebu vrhunskih alata. Rezultat predanog i veštog rada dolazi u vidu vrata visokog kvaliteta. Uvažavajući različite zahteve naših kupaca, naša sigurnosna vrata imaju široku upotrebu i prilagođena su za svačiji džep.

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Boja: Mahagoni
Dimenzije: 90×202 i 96×202
Debljina lima na vratima: 70 mm
Debljina čeličnog lima na štoku: 1,5 mm
Debljina čeličnog lima na krilu: 0,8 mm
Težina vrata: 45 kg
Šarke od nerđajućeg čelika: 4 komada
Brava model: standard+dodatna i Quantum
Zaključavanje brave: 5 pozicija sa 12 šipova, kodirani ljučevi
Reza sa unutrašnje strane: Uključena
Kvaka: Moderna, dvodelna
Mehanizam za štelovanje zupca: Uključen
Dihtung guma: Uključena
Prag: Nerđajući čelik
Klasa: Vrata I klase

CENA SIGURNOSNIH VRATA
DVE BRAVE: 32.000 RSD
KAMENA VUNA 100cm x 205cm 35.000 RSD

Blindirana vrata
Blindirana vrata