fbpx

Krovni prozori

KONTAKT INFORMACIJE

KROVNI PROZORI „DESIGNO R4-SWING“

Krovni prozori

kompanije BEOHRAM, realizovani u saradnji sa nemačkim partnerom Roto, predstavljaju proizvode osmišljene za kupce sa posebnim zahtevima. Nemačka kompanija Roto uspešno posluje 75 godina na svetskom tržištu. Ovo je kompanija sa vodećom tehnologijom za prozore i vrata, kao i glavni dobavljač za krovne prozore i lestvice za potkrovlja. Dokaz uspeha dolazi u vidu 500 miliona prodatih prozora, kao i nagrada za najbolju fabriku u Nemačkoj za 2010 godinu.

Designo R4 je swing krovni prozor sa višestrukim mogućnostima primene. Posebno je pogodan za situacije kada su u prvom planu funkcije osvetljenja i provetravanja. Roto Designo R4 je krovni prozor sa srednjom osom rotacije na koji opciono može da se montira termoizolacioni blok, što za 15% dodatno poboljšava termoizolaciju. Roto nudi krovne prozore Designo R4 u dve varijante.

Savršeno odražavajući politiku Rotoa „više slobode za veću udobnost“, opseg Designo krovnog prozora je zaista „bolje zamišljen“. U poređenju sa konvencionalnim krovnim prozorima, Designo R4-swing prozori ne blokiraju pogled i ne stvaraju prepreke na putu do otvorenog prozora.

Sa brendiranim proizvodima iz Roto-a, nećete pogrešiti, jer kvalitet potvrđuje oznaka „Made in Germany“ (proizvedeno u Nemačkoj). Krovni prozori Designo R4-swing proizvedeni su od prvoklasnih materijala, pružajući potrošaču poverenje u njihovu izdržljivost i otpornost na habanje. Pre nego što proizvod napusti proizvodnu liniju, on se testira u skladu sa najvišim standardima. Prodaju i ugradnju proizvoda vrše ovlašćeni Roto profesionalci iz kompanije BEOHRAM, tačnije Roto partneri i specijalizovani prodavci i krovnih prozora.

Krovni prozori