fbpx

Beohram LUX

GENIJALNA KOMBINACIJA

PVC PROZORI BEOHRAM LUX

PVC prozori BEOHRAM LUX su izrađeni od šestokomornog profila nemačkog proizvođača Gealan iz serije S9000 IQ. BEOHRAM LUX sertifikovani PVC prozori ne prihvataju nikakav vizuelni, niti tehnički kompromis. Kombinujući veliku širinu profila 82,5 mm sa ojačanjem od 2mm, 3 dihtung gume i naprednim GU nemačkim okovima stvorili smo visoko štedljive (do 0,78W/m2K) a vizuelno moćne i prestižne PVC prozore BEOHRAM LUX sa širokim spektom boja folija i akrila. Pojačana statika sa STV trakom čini BEOHRAM LUX prozor nenadmašivim izborom klijenata koji žele vrhunski kvalitet.

Pvc Prozori Beohram LUX Šestokomorni

PREDNOSTI S 9000

S 9000 je svestran i moderan sistem za prozore, vrata i podizno-klizna vrata – proizvoljno sa dva ili tri nivoa zaptivanja. Prednosti sistema koje koristi BEOHRAM LUX pogledajte u nastavku:

  • 1. Prikladno za troslojna stakla do maksimalno 52 mm (STV® 54 mm) debljine.
  • 2. Mala prednja širina profila i kosina od 15° za bezvremenski izgled.
  • 3. Inteligentan koncept zaptivanja sa dosledno tri nivoa zaptivanja.
  • 4. Optimizovano za korišćenje STV®-a, za suvo lepljenje stakla i preloma krila.
  • 5. Vrlo dobra toplotna i zvučna izolacija zahvaljujući šestokomornoj geometriji i velikoj ugradnoj dubini kod okvira i krila.

OPTIMIZOVANA TOPLOTNA IZOLACIJA

Razvoj sistema sa najboljim svojstvima toplotne izolacije nije slučajnost, već rezultat ciljanog rada na razvoju. Rezultati govore sami za sebe. Brojne kalkulacije su pokazale izvrsne vrednosti toplotne izolacije. Od početka je razvojni cilj bio postizanje toplotne vrednosti od Uf – 0,92 W/m²K, pogodne za pasivne kuće u standardnoj kombinaciji sa čelikom i time postizanje standarda za pasivne kuće. To je omogućeno zbog inovativnih detalja u dizajnu sistema. Najbolja toplotna izolacija uz BEOHRAM LUX prozore.

Pvc Prozori Beohram LUX Šestokomorni

Visoki žleb za staklo kroz visinu preklapanja od 26 mm daje dodatnu toplotnu izolaciju.

Pvc Prozori Beohram LUX Šestokomorni

Jednaka vrsta čelika za optimalnu statiku i toplotnu izolaciju.

Pvc Prozori Beohram LUX Šestokomorni

Doslednih 6 komora u okviru, krilu i prečki za odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Pvc Prozori Beohram LUX Šestokomorni

Inteligentni koncept zaptivanja sa dosledno tri nivoa zaptivanja. Fleksibilna središnja zaptivka u falcnom području okvira pridonosi odličnoj toplotnoj izolaciji.

JOŠ UVEK IMATE NEDOUMICE OKO IZBORA PRAVOG PVC PROFILA?

Poboljšana statika zahvaljujući STV-u ®, – sistemu sa samolepljivom trakom

Kod GEALAN razvijenog sistema lepljenja STV® (Sistem sa samolepljivom trakom) reč je o lepljenju stakla i profila krila specijalnom lepljivom trakom za izradu BEOHRAM LUX prozora uz zadržavanje uobičajenog podešavanja stakla. Lepljenjem stakla s profilom krila prenosi se čvrstoća stakla na krilo i celi sistem je time stabilniji. Stoga, standardni elementi mogu biti u celini bez čelika. U kombinaciji STV® trake s čelikom izvodljivi su posebno veliki prozorski elementi.

Pvc Prozori Beohram LUX Šestokomorni
  • Kombinacija STV® tehnike sa standardnim ojačanjem omogućuje izradu elemenata puno većih dimenzija.
  • Vremenski zahtevna naknadna podešavanja na prozoru mogu se svesti na minimum.
  • Lepljenje stakla s krilom poboljšava protivprovalnu zaštitu.
  • Prozor sa STV® tehnikom se i nakon dugo vremena odlično zatvara, te time povećava komfor korišćenja.

IMATE NEDOUMICU OKO IZBORA PVC PROFILA? INFO CENTAR JE TU DA VAM POMOGNE!

REALWOOD DRVODEKOR

 

PRIRODAN IZGLED STOLARIJE

Postoje mnoge drvodekor folije za PVC prozore, ali samo RealWood folije daju vašim prozorima poseban efekat i izgled. RealWood folije imaju značajno manji odsjaj u odnosu na standardne folije u drvodekoru.
Odlikuju se posebnom površinskom strukturom, te daju plastičnoj stolariji prirodan izgled drveta.

Realwood RAL 5011
Realwood RAL 5011
Realwood RAL 7016
Realwood RAL 7016
Realwood RAL 7039
Realwood RAL 7039
Realwood Weissbach Eiche
Realwood Weissbach Eiche
Realwood RAL 9010
Realwood RAL 9010
Realwood Ginger Oak
Realwood Ginger Oak
Realwood Amaranth Oak
Realwood Amaranth Oak
Realwood RAL 6009
Realwood RAL 6009
Realwood Honey Oak
Realwood Honey Oak
Realwood RAL 9001
Realwood RAL 9001
Beohram ECO

BEOHRAM ECO

ŠESTOKOMORNI
PVC PROFIL

PVC prozori BEOHRAM ECO jednostavnog su dizajna, elegantno zaobljenih ivica sa sivom dihtung gumom. BEOHRAM ECO PVC prozori izrađeni su od šestokomornog profila firme Teraplast, ugradne dubine 70mm sa ojačanjem 1,2mm i nemačkim GU okovima. Optimalna tvrdoća i čvrstoća profila dokazana je višegodišnjim uspešnim prisustvom na našem tržištu.
Odnos cene i kvaliteta PVC stolarije BEOHRAM ECO potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti.

Beohram MAX PVC prozori

BEOHRAM MAX

MAKSIMALNO DOBAR ODNOS
CENE I KVALITETA

PVC prozori BEOHRAM MAX modernog su dizajna, snežne beline i visokih performansi. PVC stolarija BEOHRAM MAX proizvedena je od nemačkog profila Gealan iz serije S8000 IQ. Ugradna dubina profila je 74mm koja je ispunjena čeličnim ojačanjem od 1.2mm za prozore, 1.5 na većim pozicijama i 2mm na vratima zaštitom GU okova. Energetski efikasna PVC stolarija sa float staklima, pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.BEOHRAM MAX pored standardnog ima mogućnost postavljanja troslojnih stakala. PVC stolarija BEOHRAM MAX predstavlja idealan kompromis kvaliteta i vrednosti pri odabiru PVC stolarije.

BEOHRAM PRO

BEOHRAM PRO

ZA SAVRŠEN UGOĐAJ
STANOVANJA

PVC prozori BEOHRAM PRO modernog su dizajna, snežne beline i visokih performansi. PVC stolarija BEOHRAM PRO proizvedena je od nemačkog profila Gealan iz serije S8000 IQ. Ugradna dubina profila je 74mm koja je ispunjena čeličnim ojačanjem od 1,5mm sa naprednim nivoom zaštite GU Nemačkih okova. Energetski efikasna PVC stolarija sa nisko emisionim staklima punjenim argonom, pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. PVC stolarija BEOHRAM PRO pored standardnog dvoslojnog ima mogućnost postavljanja troslojnih stakala. PVC stolarija BEOHRAM PRO predstavlja optimalan izbor pri odabiru PVC stolarije.

PROVERITE ZAŠTO NAM JE POVERENJE UKAZALO VIŠE OD 75.000 KLIJENATA!