fbpx

Naši partneri

KONTAKT INFORMACIJE
Naši partneri

NAŠI PARTNERI

Naši partneri su svetski lideri i renomirani proizvođači u industriji PVC i ALU profila.

GEALAN

Kompanija Gealan je renomirani svetski lider u proizvodnji PVC profila. Još od 1995. godine razvija proizvode po najvišim međunarodno priznatim standardima kvaliteta. Profili GEALAN sistema najnovije generacije nude Vam mnogo više od same estetike. Oni su otporni na najrazličitije vremenske uslove, dugotrajni, sigurni i garantuju maksimalno zadržavanje toplote. Dostupni su u različitim bojama.

Gealan

G-U GRETSCH UNITAS

Gretsch-Unitas je vodeća svetska kompanija kompletnih sistema okova za prozore i vrata, automatskih sistema ulaznih vrata, te sistema za upra­vljanje objektima. Sa tradicijom dužom od 100 godina, sa preko 30.000 proizvoda, 3.700 zaposlenih i godišnjim obrtom od 500 miliona evra, firma G-U je lider na svetskom tržištu i pouzdan partner koji garantuje sigurnost.

GU

TERAPLAST

Kompanija Teraplast ima tradiciju dugu 120 godina. Kompanija posluje u TeraPlast industrijskom parku, koji se prostire na preko 20 hektara. TeraPlast je trenutno najveći PVC proizvođač u Rumuniji i jedan od najvažnijih rumunskih proizvođača građevinskih materijala i instalacija. Portfolio proizvoda kompanije je strukturiran na tri poslovne linije: instalacije i pogoni, stolarijski profili i granule. TeraPlast proizvodi PVC profile i jedan je od svetskih lidera u ovom poslu. Stalnim investicijama u ažuriranje proizvodnih pogona i tehnologiju, kompanija kontinuirano unapređuje poslovanje.

HOPPE

Kompanija Hoppe je svetski lider iz oblasti proizvodnje i distribucije ručica za prozore i vrata. Osnovana je sada već daleke 1952. godine u blizini Dizeldorfa, Savezna Republika Nemačka. U kompaniji izrađuju proizvode vrhunskog kvaliteta u pogonima koji se prostiru na preko 1.200.000 kvadratnih metara u nekoliko zemalja širom naše planete.

Hoppe

KLAES

Kompanija Klaes je svetski lider u oblasti inovativnih softverskih rešenja vezanih za izradu prozora, vrata i fasada. Tokom proteklih 30 godina Klaes se razvio od preduzeća sa jednim zaposlenim u Rozenhajmu u Nemačkoj 1983. godine do savremene globalno operativne kompanije. Oko 220 zaposlenih u 27 zemalja, lokalizacija na 26 jezika i više od 7.000 klijenata u više od 50 zemalja potvrđuju ovaj napredak.

Klaes