fbpx

Kako mi to radimo

KONTAKT INFORMACIJE

Kako mi to radimo

Kompanije Beohram konstantno uvodi novine u svoje poslovanje. Pored ISO standarda koje smo uveli, takođe vodimo i računa o pojačanoj kontroli kvaliteta za svaki proizvod, da biste Vi kao naši cenjeni klijenti dobili gotove PVC i ALU proizvode vrhunskog kvaliteta.

kako mi to radimo

KAKO MI TO RADIMO

Kompanija BEOHRAM je sertifikovana za standard kvaliteta ISO 9001:2008, a naši proizvodi nose CE znak. Sarađujemo sa proizvođačima kvalitetnog repromaterijala koji je atestiran u renomiranim svetskim laboratorijama.

Za kompaniju BEOHRAM najviši standard predstavlja misiju, jer nas podstiče da stalno radimo na povećanju kvaliteta. Standard je garancija sigurnosti i kvaliteta. U organizaciji i procesu proizvodnje kompanija BEOHRAM ima stalni nadzor kontrole kvaliteta. Naši proizvodi prolaze kroz brojne testove za praćenje jačine materijala, preciznosti, tolerancije proizvodnje i kvaliteta završne obrade.

Pogledajte sertifikate i ateste PVC i alu prozora, prozorskih profila, okova, stakla, roletni i drugih proizvoda, koji garantuju da je proizvod kvalitetan, dugotrajan i potpuno bezbedan.

Kod nas, zadovoljan kupac uvek je u prvom planu. Kako mi to radimo? Gradeći visokokvalitetne proizvode, mi gradimo sa našim klijentima jedan poseban odnos. To je odnos poverenja, zasnovan na kvalitetu usluge. Zato nam se klijenti uvek vraćaju.

Pomažemo našim klijentima da kreiraju svoj individualni stil i ostvare svoje životne snove. Vrhunska kombinacija bezvremenskog dizajna i dugovečnosti proizvoda garantuje višedecenijski vek trajanja. Kako mi to radimo? Oslanjamo se na dugoročna partnerstva i uzajamno poverenje u cilju stvaranja zdravog i održivog okruženja za naše kupce i za naše osoblje.

U kompaniji BEOHRAM povezujemo unutrašnjost i spoljašnjost svih vrsta zgrada sa tehnički preciznim proizvodima koji postavljaju standarde u smislu kvaliteta, funkcionalnosti i pouzdanosti. Ono što nas razdvaja od drugih kompanija jesu kreativnost i pouzdanost naših finalnih rešenja. Naš uspeh leži u tome da naizgled obične stvari radimo neobično dobro!

Kroz intenzivan istraživački rad i dugogodišnje iskustvo u mogućnosti smo da Vam ponudimo inovativna rešenja. Svi naši proizvodi jednostavni su za rukovanje i montažu, i praktično ne traže održavanje.