fbpx

Sobna vrata

KONTAKT INFORMACIJE

SOBNA VRATA

Sobna vrata su od petokomornog profila Europen. Štok i krilo sobnih vrata su snežno bele boje, dok je ispuna od PVC panela. Ova vrata idealna su za prostorije gde se stvara vodena para.

Vrata linije BEOHRAM LUX proizvode se od šestokomornog profila nemačkog proizvođača Gealan iz serije S9000 IQ. Širina profila i debljina spoljnjih zidova profila je vrlo važna zbog toplotne propustljivosti profila. Ukupna toplotna propustjivost profila iznosi 1,4 kW/m2.

Sobna vrata BEOHRAM ojačana su čeličnim ojačanjem od 1,5 mm, što ih čini izuzetno otpornim na atmosferske i mehaničke uticaje, kao što su udari vetra, kiše, provala i drugi nepovoljni uticaji. Dajemo desetogodišnju garanciju na atmosferske uticaje koji utiču na promenu ili ljuštenje boje, stvaranje pukotina i deformiteta na profilu.

PVC Sobna Vrata

DRVENA VRATA

U našem prodajnom asortimanu imamo drvena sobna vrata vrhunskog kvaliteta. Materijali korišćeni za izradu drvenih vrata su od renomiranih proizvođača poput: KRONO-SPAN, VETTEL, PURICELLI, AGB, KLEBERIT, JOWATHERM.

Sobna drvena vrata se proizvode u dve varijante: sa melaminskom folijom –  VETTEL (Nemačka) i CPL folijom – PURICELLI (Italija) sa jako izraženom godnom strukturom.

Folije za vrata su debljine od 80 – 120g/m2. Proces nanošenja folije podrazumena upotrebu najsavremenijih mašina. Vratno krilo je ravno rezano i prilagođeno za prolazne/brodske šarke. Ram krila je od MDF-a. Vrata izrađena od MDF-a daju maksimalnu slobodu arhitektama. Materijal dozvoljava pun izražaj umetnika.  Primenom CNC tehnologije MDF može da se obradi do najsloženijih detalja. Završnom obradom poliuretanskim lakovima renomiranih proizvođača postiže se finalni savršeni izgled vrata.

Ispuna za vrata je kartonsko saće. Postoji mogućnost ispune od iverice, što daje vratima još veću čvrstoću.

Okov na vratima je AGB italijanske proizvodnje, što garantuje dugu upotrebu vrata. Vrata su suvo montažna, što podrazumeva montažu posle završenih parketarskih i molerskih radova.

Pored osnovne varijante moguća je izrada sobnih vrata sa nadsvetlom, prorezom za staklo i klizna vrata.

SOBNA DRVENA VRATA (MELAMINSKA FOLIJA)

Drvena vrata
Drvena vrata
Drvena vrata
Drvena vrata

SOBNA DRVENA VRATA (CLP FOLIJA)

Drvena vrata
Drvena vrata
Drvena vrata
Drvena vrata