fbpx

Klizni sistemi i harmonika prozori i vrata

KONTAKT INFORMACIJE

KLIZNI SISTEMI I HARMONIKA PROZORI I VRATA

Klizni sistemi prozora i vrata preporučuju se kada želite da maksimalno iskoristite prostor. Klizni sistemi Vam istovremeno omogućuju dotok više svetlosti. U našem prodajnom asortimanu imamo PSK, paralelno-klizne, podizno-klizne, kao i harmonika prozore i vrata.

Klizni sistemi

i harmonika sistemi od PVC-a u fabrici za prozore i vrata BEOHRAM proizvodimo u PVC profilima firme Gealan S9000 i S8000 sa najboljim i jedinstvenim tehnološkim rešenjima okova našeg nemačkog partnera G-U. Aluminijumski klizni sistemi i harmonika sistemi proizvodimo u aluminijumskim profilima firme Aluminco AL 205, AL 230, AL 200, AL 220, AL 250 sa najboljim i jedinstvenim tehnološkim rešenjima okova našeg nemačkog partnera G-U.

Pored kliznih prozora i vrata od PVC-a i aluminijuma, pravimo i harmonika prozore i vrata koji se mogu proizvoditi iz većeg broja krila i u različitim kombinacijama otvaranja.

Klizna PVC vrata
Klizni sistemi, Harmonika prozori i vrata
Klizna PVC vrata

KLIZNI PVC PROZORI I VRATA SE RADE U TRI VARIJANTE

PSK PROZORI I VRATA

PSK ili Paralelni klizno-nagibni prozori i vrata otvaraju novu dimenziju funkcionalnosti i dizajna PVC stolarije. Jedno od krila u ovakvom sistemu može da bude u položaju kipa ili paralelno da kliza na drugo krilo koje je fiksno. PSK predstavlja optimalno rešenje za prozore i vrata od PVC-a i ALU srednjih i velikih dimenzija.

Tehnički podaci:
Širina krila koje kliza (mm) – od 800 do 2200
Visina krila koje kliza (mm) – od 900 do 2550
Težina krila koje kliza (kg) – Do 150

KLIZNI PROZORI I VRATA

Paralelno-klizni prozori i vrata omogućavaju veće širine prolaza i veći komfor. Imaju samo funkciju klizanja jednog krila na fiksno krilo. Klizno krilo se lagano i precizno kreće u otvoreni i zatvoreni položaj zahvaljujući inovativnoj tehnologiji firme G-U , čime se omogućava lakše rukovanje.

Tehnički podaci:
Širina krila koje kliza (mm) – od 850 do 2200
Visina krila koje kliza (mm) – od 900 do 2550
Težina krila koje kliza (kg) – Do 200

PODIZNO-KLIZNI PROZORI I VRATA

Podzno-klizni prozori i vrata idealno su rešenje za zastakljivanje velikih dimenzija. Ovo su sistemi koji predstavljaju sam vrh dizajnerskih i tehnoloških rešenja. Moguće je realizovati od dva do šestoro krilnih elemenata u svim uobičajnim šemama.
Imaju mogućnost motornog upravljanja i nosivost do 400 kg.

Tehnički podaci:
Širina krila koje kliza (mm) – od 700 do 3300
Visina krila koje kliza (mm) – od 850 do 3250
Težina krila koje kliza (kg) – Do 400