fbpx

PVC Prozori u boji DRVODEKOR

KONTAKT INFORMACIJE

Drvodekor

Drvodekor PVC prozori u boji nude jedinstven, a klasični osećaj drvenih prozora uz nove tehnologije i mogućnosti koje PVC stolarija nudi. Na raspolaganju su Vam neverovatne boje i imitacije drveta koje možete pogledati u našim salonima. Očekujemo Vas. Vaš BEOHRAM.

Savremena arhitektura je sve više zahtevnija i kao takva svoju posebnu estetiku crpi iz savršenog spoja boja, oblika i materijala. Pvc prozori u boji naglašavaju izgled fasade. Bilo da se radi od stambenoj zgradi, poslovno-industrijskom objektu ili modernoj kući sa prozorima u boji objekti postaju atraktivni koji privlače poglede. Nismo se zaustavili samo na tome, otišli smo i korak dalje i u našu ponudu uvrstili smo različite kombinacije spoljašnjih i unutrašnjih različitih boja, mogućnost dekora samo iznutra ili ekskluzivna varijanta akrilnih boja spolja i dekor drveta sa unutrašnje strane.

drvodekor

DRVODEKOR

Neverovatne imitacije drveta. PVC prozori u drvodekoru imaju sve osobine modernog PVC prozora, istovremeno stvarajući vizuelni doživljaj drveta. Svejedno da li se radi o renoviranju vikendica, koliba ili pak neke moderne novogradnje, PVC prozori u drvodekoru ispunjavaju očekivanja u vizuelnom i funkcionalnom pogledu.

PVC PROZORI U BOJI DRVODEKOR

RAZNOLIKOST

Zahvaljujući tehnologiji kaširanja, Gealan je u mogućnosti da izvede sve moguće kombinacije boja. Gotovo svaka kombinacija acrycolora, drvodekora ili jednobojne folije je moguća. Fabrika za prozore i vrata BEOHRAM-PLUS d.o.o u saradnji sa renomiranim svetskim proizvođačem PVC profila Vam omogućava da potpuno prilagodite boju PVC stolarije sa spoljnjim izgledom objekta i enterijerom prostora.

drvodekor