fbpx
Novosti
NOVOSTI I AKCIJE

U 2018. PVC stolarija BEOHRAM biće vaš pouzdan partner po pitanju PVC i ALU stolarije.

PVC stolarija BEOHRAM vam želi srećnu novu godinu. Svi mi u kompaniji BEOHRAM želimo Vam dobro zdravlje, porodičnu sreću, nasmejane prijatelje u vašem okruženju i mnogo uspeha u novoj, 2018. godini. Pored toga, želimo da vaši domovi i poslovni prostori budu topli, sigurni, vedri, lepši i inspirativniji za život i rad, a mi smo tu da vam pomognemo da ih takvim učinite.

U prethodnih desetak godina kompanija BEOHRAM se svojim kvalitetom proizvoda i usluga potvrdila kao jedna od vodećih kompanija u Srbiji koja se više od jedne decenije bavi proizvodnjom, prodajom i pružanjem svih vrsta usluga iz oblasti PVC i ALU stolarije.

Do sada poverenje nam je ukazalo više od 60.000 domova, u čije živote smo utkani kroz proizvode koje plasiramo. Ponosni smo što zajedno sa budućim generacijama, koje nasleđuju naše proizvode, činimo životne tenutke naših klijenata dugovečnim.

I u ovoj, 2018. godini trudićemo se da opravdamo poverenje brojnih klijenata, ali i da inovacijama i unapređenim kvalitetom pridobijemo nove. Naš dosadašnji naporan rad, kao i zadovoljni klijenti nam daju za pravo da verujemo u to.

Inovativnim konceptom prodaje, kojim pored maloprodajnih objekata i mreže distributera, proizvode plasirmo i putem direktne prodaje, omogućili smo klijentima komformu i sigurnu kupovinu u udobnosti svoga doba.

Svaki dan za nas novi je izazov. Iz izazova crpimo novu snagu da nastavimo sa pomeranjem postavljenih granica. Kroz uspešno prevaziđene izazove potvrđujemo da je u životu i poslu sve moguće!Dugogodišnje uspešno poslovanje i širenje, zasnovano je na preporukama zadovoljnih klijenata. Pored mnogobrojnih nagrada dobijenih u 2013, 2014, 2015, 2016. i 2017 godini, odnos međusobnog poverenja za našim klijentima smatramo najvećim kapitalom. Ovaj uspešni niz potvrđen nagradama, iskreno verujemo, nastavićemo i u 2018. godini. Hvala vam na ukazanom poverenju, za planove koje imamo ovo je tek početak!

U to ime živeli i neka Vam je srećna i uspešna nova godina!

Vaš BEOHRAM