fbpx
Novosti
NOVOSTI I AKCIJE

 Kompanija Beohram sa dobrim razlogom u emisiji Suzanin izbor

 

Direktorka kompanije Beohram Ivana Ružić Kekić bila je gost u emisiji Suzane Mančić

Suzanin izbor je lifestyle Vlog i TV emisija sa elementima informativnog, zabavnog i reality programa.  Voditelj emisije i njeno zaštitno lice je poznata TV ličnost i spisateljica Suzana Mančić. Ona se, na sasvim ličan način, bavi prezentovanjem proizvoda i usluga koji čine jedan definisan visoki lifestyle moderne žene!

 

Ivana Ružić Kekić je „dama godine“

U jubilarnoj 100. emisiji u trećoj sezoni emisije Suzanin izbor gost je bila jedna posebna žena, koja je za 2016. ponela priznanje “Dama godine”. Ova nagrada privukla je pažnju urednice i voditeljke pomenute emisije, jer se nagrada odnosi na jednu oblast koja se obično percipira kao tipično “muško” poslovno okruženje. To je oblast građevinarstva, oblast građevinske stolarije, da budemo precizniji. Dobitnica ove nagrade i gost Suzane Mančić bila je Ivana Ružić Kekić, vlasnica kompanije Beohram. Ona vodi jednu uspešnu porodičnu kompaniju koja je lider u proizvodnji visokokvalitetne PVC i ALU stolarije u regionu.

ivana ruzic kekic beohram

U eri pametnih telefona, pametnih uređaja svih vrsta, naši stanovi i kuće postaju pametni. Ovu tranziciju ka pametnom prate takođe i prozori. Kada se na domaćem terenu nove tehnologije udruže sa beskompromisnim kvalitetom, tradicijom porodične firme i energičnošću, obrazovanjem i iskustvom u oblasti PVC i ALU stolarije jedno ime se ističe, a to je Beohram.

Porodična kompanija utemeljena na predanom radu i kvalitetu

O kompaniji Beohram, o porodičnoj poslovnoj tradiciji koja nastavlja da živi kroz generacije, o još nekim drugim nagradama koje su došle kao rezultat predanog i kvalitetnog rada, ali i još mnogim drugim temama i sveta biznisa i privatnog života govorila je Ivana Ružić Kekić.